Tack, och åter tack

Helt otroligt hur en häst kan få hela ens dag, eller igentligen hela ens vecka att bara gå uppåt och göra en helt varm av glädje i det kallaste väder. Har verkligen denna häst att tacka.
Hon hjälpte mig, och efter första minuterna med ridning på henne så var min känsla tillbaka. Den känslan som sprungit iväg sedan Tårtan flytta. Den kom åter!
Jag fick bekräftat att det inte är jag som gör fel när det inte går som det ska alla gånger med Baron och Cato, det är inte mitt fel. Denna hästen fick mig att hitta mig igen.  Sitter här med tårar i ögonen för att jag kanske inte träffar henne igen, men jag lova att jag skulle det så, I will try until it happens! 
Hennes blick, hennes energi, hennes otroliga sinne, allt har gjort sina spår i ryggmärken på mig, och jag kommer för alltid att minnas henne. Hon har en del av mitt hjärta. Hon fick mig inse massa saker. 
Hur mycket tid vi slänger bort på onödiga saker. Det finns så mycket att lära sig, och allt detta lär man sig inte i böcker, utan ute i praktiken, in real life.
Hur en enda själ kan få hela världen att lysa upp. 
Jag kommer alltid vara dig evigt tacksam A, alltid. 
Vi ska en dag ses åter.
 
Hon fick mig att le helhjärtat igen
 
Look, she is smiling with her heart, straight through!!
 
/A

annanolen

Keep you head up Keep you heart strong

RSS 2.0