For Sweden!

Hemma efter en helg i Uppsala. Ja vad kan man säga: Hårspray, tidiga morgnar, VÄRDENS BÄSTA HÄST, VÄRLDENS BÄSTA LONGÖR, mer hårspray och SILVER MEDALJEN!!!!!
Japp så sant som det är sagt, Hamres Juniorlag (som jag deltar i) kammade hem silvret i helgen under SM. Även Hamres Seniorlag kammade hem det efterlängtade silvret! Dubbelt alltså. Super kul. Baron skötte sik jätte bra och har nog aldrig gått så bra som han gjorde då! Mycket stort tack ska Annelie Lundgren ha! Var verkligen ett bra slut på en helg att få kliva upp på prispallen. Jag vill även ge ett stort tack till Nils Stoll och han tjej Ann Kristin, som har var ett stort stöd och till mycket hjälp under hela helgen!! hade inte klarat oss utan dem. Har verkligen varit en toppen helg. Man får väl även ta att gratta Laholms Voltige till SM Guldet. Det var nui väl förtjänta av. Tack för allt Hamre Voltige, största delen, underbar helg med er!
Nu väl hemma, så är det lagom hem och packa upp sedan packa ner igen och bege sig till Grällsta ridcenter med Ellinore Eeli. Super kul det med. Lite nervös för det för har inte ridit helt jätte seriöst på några månader p.g.a bruten fot mm.......
Man får väl hoppas det går bra, en hel del sitter nog trots allt i ryggmärgen ;)
/ A
Lag blå!
Vår underbara longör Annelie Lundgren och Hamres seniorlags häst Vasco.
Hamres seniorlag, (lag grå )
Linn östin i övningen grundsits.
Malin Axelsson i Stående.
Angelica Rappo i sidhopp del 1.
Lag blå, laget jag är med i i slutet av kuren.
Jag i min biloman
Seniorlaget i küren
Seniorlaget
Hamres inviduella Emma Swärd.
Annelie och juniorlagets  häst Baron (alltså mitt lag) ;)
Hamres silvermedaljörer vid svenska flaggan !

annanolen

Keep you head up Keep you heart strong

RSS 2.0